vineri, 5 aprilie 2019

Placido Domingo Jr & Friends la Craiova pe 20 Aprilie


Salutare!


De data aceasta va surprind cu o invitatie si cu un eveniment nou, o premiera absoluta in Romania: Concertul Placido Domingo Jr. & Friends, concert ce va avea loc in Craiova, la Sala Polivalenta, pe data de 20 aprilie 2019.
 
Concertul de la Craiova este primul pe care Placido Domingo Jr. il sustine in Romania,fiind acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” Craiova, condusa de dirijorul Marius Hristescu. Intre stilurile muzicale vom regasi swing, jazz si fireste muzica clasica.

Concertul va fi completat de o serie de invitati speciali:

  • Laura Bretan, favorita publicului pentru Eurovision,
  • soprana Irina Polivanova,
  • tenorul Alin Stoica, care a participat alături de Trooper la Eurovision,
  • cantarețul Valentin Boghean.
Placido Domingo Jr, este fiul cunoscutului tenor, si s-a facut cunoscut mai mult in calitate de producator muzical si compozitor. A scris piese pentru Michael Bolton, Riccardo Cocciante, Vanessa Williams, Sarah Brightman, Leona Mitchell, Diana Ross, Alejandro Fernández sau Tony Bennett. Bineinteles si pentru Jose Carreras, Luciano Pavarotti si tatal sau, Placido Domingo.

 Biletele se gasesc online pe Eventim sau la Agenţia de bilete din Calea Unirii Nr. 16, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 18:00, telefon 0251 414 698.

Pret bilet: 100 lei in zona VIP si 50 lei in tribune.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu