marți, 23 aprilie 2019

Cum a fost la concertul Placido Domingo Jr. Si prietenii de la Craiova?


Iata ca a venit si a tercut si marele concert la care va invitam acum cateva zile: Plácido Domingo Jr. & friend. Si, asa cum ma asteptam, a fost tare frumos :)

Concertul de la Craiova a fost primul pe care Placido Domingo Jr. il sustine in Romania, fiind acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” Craiova, condusa de dirijorul Marius Hristescu. Intre stilurile muzicale regasite amintim swing, jazz si fireste muzica clasica.

Concertul afost completat de o serie de invitati speciali:
  • Laura Bretan, favorita publicului pentru Eurovision,
  • soprana Irina Polivanova,
  • tenorul Alin Stoica, care a participat alături de Trooper la Eurovision,
  • cantarețul Valentin Boghean.
Lume multa si buna, public plin de entuziasm si pofta de a asculta muzica de calitate. Imi plac astfel de eveniemnte pentru ca aici poti gasi mereu oameni cu care poti discuta si altceva decat problemele cotidiene. Si asa ne rupem din monotonie si ne deschidem mintile :)

Concertul a fost impresionant, oamenii ovationand fiecare artist si fiecare bucata muzicala. Interpretii, precum orchestra au fost la cote maxime, oferind bucurie celor prezenti. De altfel, chiar si Placido Domingo JR. a fost impreionat atat de calitatea muzicienilor nostri, cat si de frumusetea plublicului. Drept multumire, dupa terminarea concertului au ramas in sala si au facut poze cu doritorii.

 Va las mai jos mai multe imagini, pentru a va face o parere despre desfasurarea de forte din sala. 









Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu