joi, 16 martie 2017

Oltenia Wine Fair la Craiova - expozitie de vinuri! Vii?

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog, si asta pentru ca timpul nu imi mai permite sa ma dedau si lucrurilor acestora de... sufletel...

Azi va invit la un eveniment special, cu atat mai mult cu cat este primul eveniment de acest fel ce se organizeaza la Craiova: o expozitie de vinuri.

Organizata sub numele de Oltenia Wine Fair, aceasta expozitie aduce la un loc crame din intrega Oltenie, dar si din alte regiuni ale tarii, astfel ca veti putea degusta si savura vinuri alese, specifice fiecarei zone.

Pe langa degustare, vizitatorii expozitiei ce se desfasoara intre 17 si 19 martie la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova vor putea sa stea de vorba cu reprezentantii cramelor, cu cei ce fac vinul si ii cunosc toate secretele.

In plus, veti putea cumpara si sticle de vin ce u se regasesc in oferta curenta a magazinelor, decie este o ocazie unica de a completa colectia sau de a incerca lucruri noi.

Noi am avut bucuria de a cunoaste multe crame din zona Olteniei, pe unele chiar la ele acasa :). Acum vin ele la noi sub o forma noua, pe care o asteptam de ceva vreme.

Vinul este mai mult decat o bautura... el se transforma intr-o bucurie si o placere a simturilor, iar atunci cand este baut in compania adecvata... devine incantare.

PS: Targul este deschis in intervalul orar 10-18.


Cu cine ma vad acolo?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu