luni, 18 ianuarie 2016

Ai vrea sa il auzi cand iti este greu



Ai simtit uneori ca ii simti parfumul peste tot? Ai simtit cum adierea vantului a adus un fir abia simtit din acel miros pe care il adori si care te face sa te topesti si sa plutesti in acelasi timp?

Ti s-a intamplat sa iti ramana mirosul lui pe piele desi abia v-ati atins? Ai simtit cum este sa adulmeci propria piele in cautarea mirosului lui? Ai trait acea clipa cand l-ai vazut zambind langa tine desi el este undeva, departe, dar tu ii simti aerul si respiratia pe pielea ta, pe mainile tale, pe gatul tau?

Ai intors capul pe strada pentru ca mirosul ei era acolo, deci trebuie sa fie si EA?!

Ii recunosti vocea dintr-un milion. Indiferent ca suna din club sau din birou. Chiar daca iti vorbeste din camera alaturata sau cand priviti un film de groaza. Chiar daca este suparata pe tine. Chiar daca este ragusita, bolnava sau vorbeste in soapta pentru ca este la film cu fetele.

Iti place vocea lui. O adori asa cum ii adori si cuvintele repezite, si clipele cand leagana agale o poveste a carei sfarsit il astepti cu sufletul la gura. Iti place sa vorbeasca orice si despre orice, numai sa il auzi vorbind. Sa ii simti fiecare inflexiune a vocii, fiecare respiratie pe note si fiecare pauza in cautarea cuvantului potrivit cu mintea lui cea desteapta si frumoasa, pe care i-o iubesti.

Vocea lui suna altfel. O auzi de pe hol, inainte sa intre in incapere. O auzi in multime. O auzi in mare de voci ale prietenilor de la petrecere ori din bar. O recunosti imediat si inima iti sta, pentru o clipita, in loc. Si pe chip iti infloreste acelasi zambet fericit. Pentru ca este aici. Pentru ca este, cumva, al tau.

Iti place sa il auzi si sa il asculti. Desi ai vrea sa spui ceva, cuvintele tale l-ar intrerupe pe el si astfel nu te-ai putea bucura pana la capat. Asa ca taci si il privesti. Si il adori.

Ai vrea sa il auzi cand iti este greu. Cand iti este dor. Cand simti un gol in stomac, in inima si in suflet si stii ca un simplu "Ce faci?", spus asa cum numai el stie sa o faca, ar fi suficient sa te imbrace cu totul si sa iti dea acel sentiment ca esti iubita si ca nimic altceva nu mai conteaza. Nu ceri ani. Nu ceri zile. Nu vrei ore. Nu vrei decat sa il stii acolo.

Si sa il iubesti!






Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu