miercuri, 25 februarie 2015

Ador mancarea mexicana. Si mai ales El Torito

Sunt o mare gurmanda. Mare. Si imi place sa mananc alaturi de prieteni si de multa lume. De aceea de multe ori pregatesc masa acasa si imi chem prietenii in vizita.

Imi place sa incerc lucruri noi mereu, sa am de fiecare data o noutate pe masa. Asa ca, de cate ori merg in oras sa mananc, analizez preparatul din toate unghiurile si gusturile.

Asa mi s-a intamplat si ultima data cand am fost in Bucuresti. Prietenii nostri de aici ne scot de fiecare data cand mergem la ei in cate un local mai altfel. De data aceasta ne-au dus la restaurant El Torito. Este un restaurant cu mancare mexicana, una dintre preferatele mele. Auzisem eu ceva despre acest restaurant cu specific mexican, dar nu ma gandeam ca nimeresc eu tocmai aici.

Am ramas total surprinsa de acest local. Nu stiam ca si la noi poti gasi asemenea restaurante, cu atmosfera, mancare super buna si traditii respectate „ca la carte”.

Noi am ajuns sambata seara, in jur de ora 20.00. Norocul nostru a fost ca aveam rezervare, caci era deja totul ocupat.

Ne-au primit niste domni foarte galanti, imbracati superb! Ne-am ocupat locul, si am deschis nerabdatori meniurile. Ce sa mai zic! Nu stiam ce sa aleg din acea lista cu alinturi si rasfaturi. Botanas mixtas, Pico de gallo, Quesadilla, Burritos ranchero, Fajitas de camarones, Salsa habanero… si  multe altele. Va „lasa gura apa”, nu-i asa? Ganditi-va la mine cand imi amintesc ce bunatati am mancat acolo!

Va imaginati ca pofticioasa de mine am stat 15 minute sa ma decid la antreuri, pe urma alte 10 la felul principal… norocul a fost ca nu eram foarte infometati cand am plecat de acasa, caci altfel… nu se termina bine pentru ochii si coastele mele…. J

Bun. Surpriza serii – pentru mine de fapt – a fost cand, pe la 20.30, au inceput sa cante celebrii Ana Maria Petre si Fredi Camacho. Sigur ii stiti de la televizor. Da… canta acolo in fiecare seara muzica live. Superb.

Mancarea este foaaaaaaarte buna, deosebit de gustoasa si de aromata. Mi-a placut ca au si sortimente mai putin picante, pentru cei ce nu mananca asa de iute. Dar toate sunt foarte bune.

Am mancat fiecare altceva, ca sa incercam cat mai multe. Eu am luat Enchiladas noternias, un deliciu. Sosuri multe, culorile curcubeului si prospetime…. O placere! Ne-am lins noi pe degete de placere, dupa acre a venit si desertul: Bananas borachas (optiunea mea). Am gustat si Chipotle brownie – o prajiturica divina. Si uite asa am stat toata seara cu mancare si muzica buna, cu atmosfera si oameni foarte frumosi.

Da. Ca sa ma laud, ca orice om J am dat si check-in pe pagina lor de Facebook El Torito 


Au si livrare la domiciu, din pacate pana la Craiova au zis ca se raceste mancarea J . Tare as fi vrut sa avem si noi asa bunatati pe aici.

Un comentariu :

  1. Da, am fost si eu acolo acum cateva zile. Este foarte buna mancarea lor!
    Si oamenii foarte simpatici! :)

    RăspundețiȘtergere