miercuri, 18 februarie 2015

Cum m-a ajutat laptop Garage sa imi iau o tastatura care sa nu mai bea cafea


Va povesteam acum cateva zile despre ce noroc chior a dat peste mine si mi s-a stricat incercatorul de laptop tocmai cand imi era lumea mai draga, adica atunci cand eram plecata de acasa intr-un oras strain. Norocul meu a fost insa altul: am gasit la magazinul online Laptop Garage tot ce aveam nevoie pentru a-mi „tuna laptopul”. Si am zis ca nu ma opresc aici.

Preturile sunt foarte bune, asa ca mi-am zis sa trec si la alte elemente ale computerului meu si sa le schimb, pentru ca au inceput deja sa aiba personalitate si sa functioneze doar daca te rogi de ele… si nici atunci nu merg bine…

Asa ca am intrat pe site. Foarte multe oferte noi, multe produse si, mai ales, am dat si de Andi, specialistul meu de pe site, care mi-a raspuns la toate intrebarile mele de copil zapacit.

Bun! Zic, sa vedem ce bunatati ne fac cu ochiul… si am gasit o gramada! Mi-a tras atentia sectiunea de tastaturi laptop… mai ales ca a mea nu mergea bine de cand i-am dat sa bea putina cafea… doar putina! Poate de asta nu mai functionau jumatate din taste… nu i-a ajuns!

Asa… am intrat si ce sa vezi… pentru modelul meu, un Toshiba, am gasit 29 de pagini de produse… aveam de unde sa aleg! Noroc cu Andi, care m-a lamurit pe data si am gasit exact una pentru modelul meu. Foarte simplu. M-am uitat si dupa alte minunatii… mi-am luat si mouse nou, cu putin verde, ca sa fiu sigura ca vine primavara mai repede.


Una dintre prietenele mele se tot plangea de faptul ca nu ii mai merge nici ei incarcatorul de la laptop. Asa ca m-a rugat sa o ajut si pe ea. Am intrat, am gasit casuta cu „incarcator laptop”, am dat click si am decoperit… America! Pentru modelul ei, un DELL super tare, am gasit si oferte foarte bune, de la 139 de lei. Am facut si fapta buna pe saptamana asta… chiar daca trebuie sa o impart cu cei de la Laptop Garage.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu