vineri, 20 februarie 2015

Am inceput sa ma pregatesc pentru vara



Mi-am facut un nou prieten: JUSTFit.

Sa va povestesc aventura mea.

Cand eram micuta eram mai durdulie, asa… ca toti copiii. Sau nu sunt toti asa?!

In fine, eu eram. Si nu imi placea sa port pantaloni scurti, iar de fuste nu mai vorbesc.

Acum am slabit, si sunt mult mai slim. Cu toate astea, am picioarele inca destul de grosute (asa mi se pare mie cel putin), si nu pot sa port decat anumite tipuri de haine. Cu rochiile tot nu prea ma impac.
Sotul meu ma tot bate la cap sa ma imbrac mai lejer, sa nu mai stau vara cu blugi lungi pe mine, ca mor de cald. Asa ca mi-am propus sa scap de acest complex si sa ma conformez varstei, cat inca o mai am. Asa ca, sa merg la sala zic.

Usor de zis, mai greu de facut. Ca sa merg la sala imi trebuie timp, chef, cu cine, etc.
Mai bine fac eu acasa exercitii. Si m-am pus pe treaba… va spun sincer ca m-am tinut de treaba vreo 2 saptamani, dar nu s-a vazut nimic. Si ma plangeam in fiecare seara ca muncesc in zadar.
Sotul meu, un tip intelept si calculat (de asta l-am si luat, ca e calculat J) imi propune o idee ce mi-a suras imediat: sa ne luam un aparat de fitness acasa. Asa, va putea face si el miscare, nu doar eu, si vom castiga amandoi.

Am fost super incantata. Asa ca m-am pus pe studiat problema. Mi-am amintit ca prietenii nostri au comandat o banda de alergare online, asa ca le-am cerut site-ul: JUSTFit.

Voiam fie o bicicleta eliptica, fie o banda de alergat. Am gasit pe site o gramada de modele, si ceea ce m-a incantat cel mai mult a fost ca produsele erau de la firme cunoscute, renumite in domeniu: Kettler si Techfit. pe site au si alte produse, cum ar fi coarda de sarit sau minge fitness.

Bicicleta eliptica ma atrage de mult timp. Are foarte multe avantaje, in special acela ca iti ofera un control foarte bun al antrenamentului. Este foarte buna atat pentru antrenarea picioarelor, cat si a celorlalte grupe de muschi, fiind implicati cam 80% din muschii corpului.

Eu vreau sa imi tonific tot organismul, asa ca o astfel de bicicleta eliptica este ideala. Fac si exercitii cardio, scap si de grasimea de pe coapse, ma tonific peste tot si am si brate foarte frumoase, ideale pentru vara care se apropie.

Prima data m-am „dat” pe o astfel de bicicleta acum un an, la mare, si am fost super incantata. Eu nu stiu sa merg pe bicicleta normala, asa ca am fost in extaz cand m-am urcat si eu in sa. J

Acum au trecut deja 2 saptamani de cand o avem! O folosesc in fiecare seara, pentru ca am pus-o in living, si seara privesc la televizor din sa. Cel mai tare aspect pe care vreau sa vi-l mai spun acum este ca m-a ajutat sa imi treaca durerea de spate. Exercitiile imi solicita si spatele, dar intr-un mod care ma ajuta, si nu imi dauneaza. Eu am probleme de mult, asa ca am evitat exercitiile pentru spate. Pana acum!


Un comentariu :