sâmbătă, 9 aprilie 2016

Invitatie de Week-end pentru parinti



Pentru toti parintii, viitorii parinti, pentru bunici, unchi, matusi, nasi, mosi... pentru toti cei care au un copil minim in dotare sau in apropriere/vecinatate/familia extinsa, am un anunt de facut: in weekendul 22-24 Aprilie 2016 la Centrul Multifunctional din Craiova, între orele 10:00 si 18:00 va avea loc un eveniment dedicat prichindeilor: Hello Baby EXPO 

Acest târg pentru copii si părinti va asteapta asadar pe toti sa ii calcati pragul si sa va bucurati de o gramada de produse si servicii de care cu siguranta aveti nevoie. Veti gasi aici, intre altele, produse de igienă si cosmetice gravide, bănci de celule stem, servicii medicale gravide, jocuri si jucării, servicii educationale, edituri si librării, servicii medicale si multe altele.

Mie mi-a atras atentia din doua motive:
1. Pentru ca se apropie Pastele si, in calitate de nasa de doi finuti trebuie sa ma prezint la datorie cu ceva cadouri speciale pentru ei. Am vazut ca vor fi multi expozanti cu jucarii, carti si hainute pentru copii de toate varstele
2. Pentru ca ma intereseaza studiourile foto, si am inteles ca aici va fi un segmenet intreg de servicii pe aceasta nisa. M-am gandit sa fac o sedinta foto cu cei doi ingerasi de care va spuneam si cred ca Pastele asta este cea mai buna ocazie.

Evenimentul este gandit la scara mare, caci vor fi foarte multe standuri de prezentare si vanzare, vor fi prezenti specialisti care vor sustine diverse miniconferinte, dar vor fi si oferte speciale pentru vizitatori si zone de recreere pentru cei mici.

Pentru mai multe datalii puteti intra pe pagina de Facebook Hello Baby EXPO.

Ne vedem acolo, da?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu