vineri, 6 septembrie 2019

Craiova Jazz Festival - festivalul muzical al toamnei




Pentru melomani – si nu numai – am o surpriza: peste doar cateva zile va incepe cea de-a treia editie a Craiova Jazz Festival, un regal muzical ce se va intinde pe durata a 4 zile, in perioada 10-13 septembrie 2019.

Festival de Jazz de la Craiova este deja pe harta evenimentelor culturale importante ale toamnei, bucurandu-se pana acum de nume mari pe scenele sale, dar si de un public tot mai numeros si mai interesat de acest gen muzical. Alaturi de jazz-ul clasic publicul se poate delecta si cu acorduri de swing, blues, bebop, Dixieland, modal jazz, latin-jazz-fusion, cuban-brazilian jazz, funk si altele.
Organizat la final de Stagiune Estivală, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, acest festival este dedicat libertăţii şi improvizaţiei în muzică. Nume cunoscute isi vor face simtita prezenta pe scena filarmonicii oltene: Oltenia Big Band; Arya Jazz Band; Ana Mardare - Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band; Cico's Jazz Orchestra (Germania) Feat.Oltenia Big Band.

Iata si programul detaliat

Marți, 10 septembrie, ora 19:00
OLTENIA BIG BAND (ROMÂNIA)
Conducerea muzicală: DORIN MĂCIUCĂ

Miercuri, 11 septembrie, ora 19:00
ARYA JAZZ BAND (ROMÂNIA)

Joi, 12 septembrie, ora 19:00
ANA MARDARE - TUDY ZAHARESCU JAZZ&SOUL BAND (ROMÂNIA)

Vineri, 13 septembrie, ora 19:00
CICO'S JAZZ ORCHESTRA (GERMANIA) feat. OLTENIA BIG BAND
Conducerea muzicală: HORIA-DINU NICOLAESCU

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare la agenţia Filarmonicii "Oltenia" Craiova, din Calea Unirii Nr. 16, tel. 0251.414.698, luni – vineri, orele 10:00 – 18:00. Preţuri bilete: 40 lei; 10 lei (elevi, studenţi, seniori); preţ abonament: 100 lei / 4 seri.


Iata si o mica mostra de muzica... asa... sa va delectati si sa stiti la ce sa va asteptati


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu