luni, 18 aprilie 2022

Tradiție de Paște: ce ne aduce Iepurasul?

Va vorbeam intr-unul dintre articolele trecute despre tradiții și despre faptul ca îmi plac. De când a apărut și bebelina, incercam sa ne cream propriile tradiții, sa facem lucruri noi cu ea și sa transformam fiecare prilej intr-un fapt memorabil. De aceea facem pizza joia (nu chiar în fiecare săptămână, dar oricum), o data pe luna mergem la Manastirea Sfânta Ana, sau în fiecare duminică ne rasfatam în 3. 
De Crăciun avem deja tradiția împodobirii bradului în familia extinsa, cadourile și masa festiva. Acum a venit rândul Pastelui, asa ca ma tot gândesc ce tradiție personala sa institui. Desi nu știu încă tot ansamblul și simt ca lipsește ceva, m-am decis totuși sa facem o vânătoare de oua colorate. Avem cărticele din care fetita a aflat ca Iepurasul vine și ascunde în curte oua, asa ca acum trebuie sa le cautam. Voi ascunde asadar oua vopsite de noi, dar vreau sa ii pun și oua cu surprize (nu de ciocolata), precum și jucării, pe care sa le descopere în dimineața de Paște. 
Iată așadar ca am pornit la cumpărături, având o lista generoasa de acoperit.
Am ajuns la mall, și am descoperit aici un nou magazin pentru copii, de care doar auzisem, dar pe care nu îl vizitasem. Este vorba de SMYK All For Kids, care este localizat in cadrul Electroputere Parc Mall, Calea Bucuresti nr. 78, corpurile C-D, Craiova 200440. Altfel spus, magazinul nu este în corpul principal, ci în noile corpuri situate spre Kauflnad, deci în partea dreapta a caii de acces ce pornește din Calea București. 
Am găsit aici tot ce mi-am propus, de la jucării pentru fetita - păpuși, trotineta, animale în miniatura - la accesorii și cărticele. Am găsit și hainute pentru ea, tocmai bune pentru a crea rândul de haine nou noute "de mers la biserica", asa cum se făcea și când eram noi copii. Când eram noi copii părinții noștri ne îmbrăcau de Paște cu hăinuțe noi, pe care abia așteptăm să le purtam la biserica în noaptea de Înviere și apoi toată primăvara. Era tare frumos și îmi amintesc cu cât drag le aranjam și le prețuiam. Astăzi copiii se bucura de haine noi poate săptămânal, însă atunci nu se găseau asa ușor, și nici nu își permiteau mulți parinti sa cumpere asa des. Nici ai mei.
Cu toate ca fetita mea este la vârsta la care creste repede și are nevoie des de haine noi, pe măsură, am decis sa respect și tradiția hăinuțelor noi, asa ca am luat de la Smyk atat o rochita, cat si dresuri și pantofiori. Am adăugat și un cardigan mai grosut, caci nu se știe cum va fi vremea.
În magazinul Smyk veți găsi haine și accesorii pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani, precum și jucării, jocuri, trotinete și triciclete, articole pentru hrănirea bebelușilor, cărucioare, paturici, dar și idei de cadouri. 
Despre oferta de Paste a Smyk Craiova 
Puteți găsi mai multe și în catalogul online, unde se regăsesc reduceri de pana la 50%.
Va las mai jos și câteva imagini din interiorul magazinului, pentru a va face o idee despre oferta lor generoasa.
Vouă ce va aduce iepurasul?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu