miercuri, 24 februarie 2016

Zig Zag printre prieteni


Acest blog este un proiect de suflet si de alint pentru mine, pe care il strecor printre toate celelate activitati pe care le am. Scriu despre ceea ce imi place, atunci cand am timp.

Zig Zag si Stefanita
Azi am reusit sa ma rup putin din ceea ce am pe cap pentru ca vreau sa va povestesc despre o initiativa care mie una, personal, mi se pare geniala: Zig Zag prin Romania. Poate unii ati auzit despre ei, insa va povestesc pe scurt despre acesti tineri minunati pe care ii invidiez. Asadar, este vorba despre un grup de tineri ce au pornit sa descopere Romania intr-o calatorie de 5 ani. Ei cutreiera fiecare judet, cerceteaza, studiaza si aduc in fata noastra povesti ascunse, oameni frumosi si locuri speciale. In ianurie au ajuns in Dolj, si au petrecut cu noi mai mult de o luna.

Altceva voiam eu sa va spun acum: acesti tineri au avut curajul sa isi lase casa, parintii, orasele, si sa plece fara prea mult ajutor intr-un proiect la care cred ca jumatate din noi a visat cel putin o data, iar cealalta jumatate inca viseaza. Cati dintre noi ar avea insa curajul sa plece asa?

Ei si noi
Experienta lor in Dolj s-a terminat printr-un eveninemt dedicat - culmea - tot noua, celor ce stam aici in fiecare zi si care nu stim sa apreciem ce avem. Iar asta mi se pare senzational! Asa facem cu toate lucrurile de langa noi: le luam de bune, ca asa trebuie sa fie, fara a le aprecia la justa valoare!

Multumim  Zig Zag prin Romania pentru aceasta lectie si pentru proiectul vostru!

Calusarii
Pe voi, cei ce cititi acest post, va rog sa ii asteptati in judetul vostru, sa ii urmariti pe Facebook, la ei pe site, pe canalul de YouTube Zig Zag, si, atunci cand ajung acasa la voi, oferiti-le un ajutor: un pont, o poveste, un loc...

O parte din invitati
Dans ca in Oltenia





2 comentarii :

  1. Hey, Corina. Îți mulțumim pentru participare la eveniment. Sperăm să ducem comunitățile la un alt nivel. Și să îmi dai de Paște un miel pentru că m-ai botezat -Stafanita- :)) O seară de poveste! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost cu intentie... acum am scuza sa va invitam din nou pe la noi :) Mielul ajunge pentru toti! :P
      Drum bun!

      Ștergere