luni, 27 aprilie 2015

De ce sa alegi profilele decorative personalizate CoArtCo?

Da, stiu, ma repet, insa eu am in viata – cel putin pana acum – cateva pasiuni: familia mea, casa mea si tehnologia. Astazi voi vorbi despre casa.

Asa cum am mai spus, in prezent ma aflu in stadiul de a amenaja casa mea cea noua, construita pe pamant. Fiind a mea, si muncind efectiv la ea si la amenajarea sa, de la montat de izolatie la dat cu glet, vreau sa folosesc cele mai bune materiale, cele mai bune finisaje si sa obtin cea mai frumoasa casa din intreaga lume.

La exterior casa mea este doar izolata, pentru ca nu ne-am hotarat ce finisaj sa aplicam. Casa este cubista, cu un balcon imens. Balustrada acestui balcon mi-a scos peri albi la propriu, cu atat mai mult cu cat ea trebuie sa se integreze foarte bine in peisaj si sa fie si foarte moderna si solida in acelasi timp.

Am avut mai multe variante, m-am gandit, m-am razgandit, am cautat si am tot cautat. Norocul meu a fost cand am ajuns in Bucuresti si am intalnit un showroom. Aflat pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1, acesta prezenta profilele decorative CoArtCo. M-a surprins acest detaliu, asa ca am zis sa intru sa vad ce este.

Showroom-ul prezinta o gama foarte variate de profile utilizate in infrumusetarea fatadelor si interioarelor locuintelor si a cladirilor.

Personalul de acolo m-a determinat sa comand si eu pentru casa noastra astfel de profile. Pe langa faptul ca sunt superbe, ele aduc si un plus de personalitate casei, fiind unice. Da, partea foarte buna este ca doritorii pot alege orice model de profil, din orice perioada arhitecturala, din orice stil. Poti sa vi cu poze gasite pe net, din filme sau cu desene din propria imaginatie, iar cei de la CoArtCo va fac aceste profile la comanda, in orice combinatie si la orice dimensiune. Daca intri la ei pe site, gasesti foarte multe modele din care poti alege varianta care iti place mai mult. Sau, asa cum s-a intamplat in cazul meu, poti sa ceri sfatul unui specialist, un arhitect specializat pe diferite stiluri arhitecturale. Ei mi-au recomandat un astfel de arhitect, care m-a ajutat sa identific si sa vad exact ce s-ar potrivi mai bine cu stilul casei mele si cu spatiul disponibil. Am fost mai mult decat incantata.

Dar sa va spun cate ceva si despre calitatea acestor profile, mai ales ca au fost deja livrate si sunt montate pe suportul meu de balustrada. Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroase. Dupa montaj, pot fi vopsite in orice culoare de vopsea lavabila. Asa ca eu le-am vopsit in gri, pentru a contrasta cu albul fatadei.

Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca toate aceste profile sunt fabricate la noi, astfel ca am incurajat si economia locala, nu doar importurile. Am vorbit si cu cei doi tineri care au lansat aceasta idee pe piata si am constatat ca sunt niste oameni care chiar isi doresc sa ofere si la noi lucruri de care se bucura doar strainii si care noua ni se pareau ceva super sofisticat si foarte scump. Sa stiti ca nu este chiar asa. Insa efectul chiar este ca din filme. Fiind profile personalizate, ele pot schimba cu totul aspectul unei case noi, dar si a casei pe care doresti sa o renovezi sau sa o infrumusetezi. 

Aceste profile decorative sunt deci din polistiren, fiind usor de montat si fara a supune suprafata pe care se fixeaza la o tensiune si greutate suplimentara. Cum sunt livrate gata de a fi montate, aceste ornamente din polistiren pot fi fixate chiar si de voi, fara a fi nevoie de „meseriasi”.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu