luni, 16 martie 2015

Afacerile in secolul XXI


Lumea s-a schimbat in secolul XXI. Totul s-a schimbat. Cu totii alergam dupa bani, dupa succes si recunoastere profesionala. Insa uitam, de cele mai multe ori, sa ne intoarcem la familie, la lucrurile ce conteaza cu adevarat in viata. Pentru cine sau ce dorim sa avem bani? Pentru a ne bucura de ei alaturi de familie, partener, copii si nepoti. Insa, de multe ori, nu mai apucam sa stam cu ei, nu ne oprim din goana dupa avere nici seara, nici in week-end si nici la pensie. Nici atunci cand avem bani suficienti pentru a ne implini dorintele.

Nu trebuie insa sa fie asa. Daca alegem cu grija afacerea sau lucrul pe care il pornim, vom avea timp pentru cei dragi.

Afacerile in secolul XXI s-au schimbat. Acum ne putem face timp sa mancam de pranz, sa plecam mai devreme la serbarea copilului sau sa il ducem in parc.

Afacerile se invata. Trebuie doar curaj sa pornim pe cont propriu.

Un intreprinzator trebuie sa aiba mereu in plan si in derulare mai multe activitati, afaceri, idei. Nu pune toate ouale intr-un singur cos. Sau nu investi tot ce ai pe o singura carte.

Afacerile ce pot demara u o investitie mica sunt cele in domeniul distributiei. Afacerile tip MLM exista de multi ani si vor mai exista inca multi ani de acum incolo. Si asta pentru ca au gasit reteta succesului. Pentru ca cei implicati muncesc cu daruire si obtin rezultate maxime.

De ce multe firme de tip MLM nu au renuntat la acest sistem pana acum? De ce nu au trecut la sistemul clasic? Succesul lor este dovedit.


In secolul XXI se poate porni o afacere de succes. Se poate porni cu bani putini. Se poate castiga suplimentar daca iti doresti cu adevarat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu