marți, 21 august 2018

Micutzu, Bordea si Badea la Craiova!


Iata ca si orasul nostru incepe sa se alinieze la civilizatie si incepe sa aiba parte de evenimente dintre cele mai variate si mai interesante.

De data aceasta va invit la un spectacol de Stand-up Comedy. Sustinu de trei dintre cei mai cunsocuti si populari comedianti de stand-up de la noi – Cosmin Nedelcu Micutzu, Dan Badea si Catalin Bordea – acest spectacol va avea loc pe data pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Craiova.
Biletele se mai pot cumpara (grabiti-va!!) de pe

https://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-badea-bordea-si-micutzu-stricam-o-generatie-35053/

precum si din rețeaua magazinelor Flanco, Orange si Vodafone.

Show-ul de stand up comedy ”Stricăm o generație” este explicat astfel de cei trei: „Pentru că noi înșine suntem o generație stricată ca toate generațiile care au fost înainte și care vor fi vreodată”.
Pentru cei ce considera ca acest tip de manifestare este una plina de vulgaritati si cuvinte mai putin.... delicate, le spun ca el nu se deosebeste cu nimic de ceea ce auzim zi de zi in jurul nostru. Difereenta majora este ca in cadrul unui astfel de spectacol umorul este unul inteligent, care denota multa pregatire si un adevarat mecanism menit sa puna in miscare rotitele din mintea fiecaruia, prin glume mai facile sau, dimpotriva, cu mare greutate.

Nu spun ca limbajul este pentru copii, dar nici nu trebuie sa avem o parere preconceputa despre ceea ce se intampla acolo, pe scena.

Si, sa nu mai spun ca acest spectacol de bucura de un urias succes in Bucuresti, motiv pentru care protagonistii au decis sa il aduca si mai aproape de noi, cei ce ajungem mai greu la astfel de.... evenimente.

So.... cu cine ma vad acolo?


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu