joi, 19 ianuarie 2017

Vin Diesel este Triple X - XANDER CAGE 3D - la Inspire CinemaBrief! : „Kick some assess, get the girl and try to look good when you do it!”

Filmele sunt facute sa te scoata din lumea ta si sa te duca intr-a lor. Si exact asta a facut XXX The Return of Xander Cage 3D, film pe care am avut bucuria sa il privesc in avanpremiera la Inspire Cinema, cinema 3D din centrul Craiovei.
Pe scurt, filmul regizat de D.J. Caruso si cu Vin Diesel si Deepika Padukone in rolurile principale prezinta incercarea echipei lui Xander Cage de a recupera o cutie mica si neagra ce poarta nume de cod "Cutia Pandorei" si care ameninta sa distruga lumea.
Filmul este foarte bun, si nu spun asta pentru ca joaca Vin Diesel (in rolul eroului/patriotului/rebelului si iubaretului Xander Cage) in el, ci pentru ca te face sa uiti de tot si de toate si pret de 1h 47 min te captiveaza si te lipeste de scaun.
Actiunea filmului nu se concentreaza pe arma in sine, ci pe o idee si o viziune de ansamblu asupra baietilor buni si a celor mai putin buni… spre rai.
Plin de actiune si cu rasturnari de situatie, cu efecte speciale si panorame 3D uimitoare, aceasta productie 2017 este presarata cu mult umor, cu personaje feminine si masculine cel putin atragatoare si cu replici memorabile.
Initial filmul nu m-a atras in mod direct, asta si pentru ca nu stiam mare lucru despre el, iar genul nu este favoritul meu. Cu toate astea, numai gandul ca mai vad si eu zambetul lui Vin Diesel pe ditamai ecranul, in 3D, m-a facut sa ii dau o sansa. Trailer-ul m-a convins si mai mult, si nu am regretat deloc.
Pentru fanii seriei, filmul in care apare si Samuel L. Jackson este o bucurie, sotul meu (si el nu este amorezat de Vin ca mine :) ) fiind incantat la propriu de scenele de bataie, impuscaturi, sarituri din avion sau curse cu motociclete… pe apa chiar! Sper ca v-am facut curiosi sa mergeti la un film bun, nici prea siropos dar nici prea incarcat cu baieti rai, astfel incat si fetele sa il poata savura.
Asadar, recomandarea mea este sa mergeti la Cinema 3D Craiova si sa vedeti filmul cu Triple X, caci va va placea cu siguranta.
Pentru intarirea celor spuse de mine va las si trailer-ul mai jos, dar si cateva imagini graitoare. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu